Ketä me ollaan

“Koko ikämme ollaan oltu asunto-osakeyhtiöiden palveluksessa. Matkan varrelle on mahtunut erilaisia tehtäviä ja kokemuksia, ensin Kiinteistöhuollosta sitten putkiremonttien parissa ja taas kiinteistöhuollossa, mutta koko työura palvellen taloyhtiöitä. Stadissa lähes sadassa vaativassa remontissa mukana olleena, pystymme hoitamaan vaativatkin kiinteistöhuollon kohteet” – Marko Korhonen, toimitusjohtaja, Helsingin Kiinteistö- ja Pihahuolto Oy

Me ollaan ryhmä rautaisia alan ammattilaisia, jotka on tehny hyvää kiinteistöille jo useamman kymmenen vuoden ajan. Tiimimme koostuu useasta taiturista, joiden käsissä Teidän tärkein omaisuus, koti, pysyy hyvässä kunnossa nyt ja tulevaisuudessa..

Me tultiin messiin tähän firmaan, joka oli jo tehnyt hyvää työtä vuodesta 1991 lähtien ja pitänyt monen ihmisen kodista hyvää huolta. Nyt me pidetään näistä meihin jo aiemmin luottaneista tahoista vielä parempaa huolta, mutta samalla halutaan kasvattaa liiketoimintaa.

Me skulataan toistaseks vielä näillä stadin nykykuuleilla alueilla, eli Kalliossa, Vallilassa ja Alppilassa, mutta halutaan kovasti laajentua tuon alueen ulkopuolelle.

Vaikka tää meidän isokiho onkin Lapista kotosin, on se nykyään ihan pesunkestävä… paloheinäläinen. Ei olla tarkistettu, mutta sillä varmasti on skimbat jossain nurkassa. Eiks jokasen paloheinäläisen kuulu lähtee hiihtämään heti ensilumen tultua? Se on meidän SeeEeeOoo, eli toimari (toi CEO tulee jostain jännästä).

Me ollaan siis tällasia. Vähän sieltä sun täältä, mutta kovia laittamaan kädet saveen.

%d bloggers like this: