Meidän Palvelut

Meidän palvelut toimivat niin kiinteistöille kuin kiinteistöjen asukkaille ja osakkaillekin. Isompina kokonaisuuksina tarjoamme huoltopalveluita, mutta meitä voi (ja kannattaa) lähestyä myös silloin jos haluat apua esim. hermoja raastavaan IKEA huonekaluleegojen kasailuun, tai osakkeen omistajana haluat ns. valuuttaa rahallesi – eli voimme minimoida esim. vuokralaisen vaihdon yhteydessä olevan asunnon tyhjäkäynnin nopeilla pintojen päivityksellä tai vaikkapa ihan keittiörempalla. Näin varmistat paremman vuokratuoton.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Kiinteistöille

Pyydä tarjous!

Kiinteistön huolenpito on tärkeä jokapäiväinen ja jatkuva työ. Hyvin ylläpidetty kiinteistö palvelee asukkaitaan juuri niinkuin pitääkin, mutta myös säiyttää arvonsa paremmin. Kiinteistöihin kuuluu myös piha-alueet. Meitä voit tilata kiinteistönne ja piha-alueidenne huolenpidon. Henkilöstöllämme on pitkä kokemus vastaavien tehtävien hoidosta Stadin vaativimmilla alueilla.

Photo by bruce mars on Pexels.com

Asukkaat

45€ (sisältäen ALV) / tunti

Tarjoamme kiinteistöjen asukkaille käteviä palveluita, joilla pystyt helpottamaan omaa elämääsi, tai vaikka tilaamaan meidän kaverit paikalle mutsin ja faijan kämpille auttelemaan huonekalujen kokoamisessa tai vaikka taulun paikalleen lattamisessa. Samanlaisia palveluita voit toki tilata itsellesi. Tämä on erityisesti silloin suositeltavaa, jos olet todennut että IKEA:sta ostamien Klindorppo, Flämberdo, Sluureppa jne kalustelegojen kanssa palaa pinna alta aikayksikön. Älä polta päreitä – soita meidän kaverit jeesaamaan. Tällaisista töistä veloitamme toteutuneiden tuntien mukaan.

Photo by Jessica Lewis on Pexels.com

Osakkaat

Pyydä tarjous!

Omistatko asunnon jossain meidän huoltamassa kiinteistössä? Haluatko ehkä päivittää pintoja tai tehdä muuta pientä remppaa esim. vuokralaisen vaihtuessa ja moderneilla pinnoilla houkutella isomman lompakon omaavia vuokralaisia? Meidän kauttamme saat hyvän tarjouksen vaikkapa keittiörempasta tai sukkelasta pintojen päivityksestä. Näin minimoit omistamasi asunnon “tyhjäkäynnin” ja varmistat paremman ja nopeamman uuden asukkaan löytämisen.


Älä jää murehtimaan – me jeesataan!


%d bloggers like this: